Energiaa, leikkiä ja temppuilua tapahtumiin lapsille ja nuorille! Pomppuautomme on ollut tapahtumien vetonaula. Hyppyytämme asuntoauton katolta ilmatäytteiselle Bagjump patjalle turvallisesti ja jännittävästi.

 
 

Pelikenttä

Suomea ympäri

Perustettu

2016

Pomppuauto vastaava

Pietari Paappanen
 

 

Haluamme tulla tapahtumaasi pomputtamaan ja ilahduttamaan pomppuautollamme. Tästä lapsille ja nuorille hauskaa ohjelmaa!

Keräämme kiertueella varoja Pienestä Kiinni Ry:lle, joka auttaa nuoria työpaikan, työkokeilupaikan sekä inspiraation löytämisessä. Haemme tällä hetkellä Stean hankerahoitusta yhteiskunnallisesti syrjässä olevien helsinkiläisten Torstai -toimettomuudesta oman elämänsä start-upiksi hankkeeseen.

Tilaa pomppuauto tapahtumaasi. Hinnasto Etelä-Suomen tapahtumiin:

1490,00€ / päivä
2490,00 / kaksi päivää
690,00 / lisäpäivät

Asennamme ja laitamme puitteet kuntoon, meiltä tulevat lapsia rennosti mutta tarkasti ohjaavat työntekijät. Tilatarpeemme on 14m x 9m ja tarvitsemme tasaisen alustan pomppuautolle sekä sähköpistokkeen. Hintoihin lisätään liikuntatapahtumien alv. 10 %.

Pomppuauto voidaan brändätä tapahtumasi sponsorilla tai sen avulla voidaan mainostaa tapahtumaasi. Teetämme tarvittaessa tahtomasi brändäykset pomppuautoon. 

Tilaa meidät info@pienestakiinni.fi tai soita 044 950 4559/Pietari Paappanen

Kuvia:

 

Miksi pomputtaisit?

 

1.

Temppuilu on ajankohtainen ja kiinnostava harrastus monelle! Vähemmän temppuilua harrastaneet lapset voivat voittaa korkean paikan jännityksen hauskasti hyppäämällä kolmesta metristä turvallisesti aidolle Bagjump -patjalle.

 

2.

Temppuilu on terveellistä! Luomme lapsille jännittäviä kokemuksia ilman ruutuja. Tapahtumiin tuomme hauskuutta.

 

3.

Kymmeniä neliöitä markkinointityökaluksi. Positiivista, leikkisää, hauskaa, jännittävää ja liikuttavaa huomiota brändillesi pomppuautosta nuorten työllistymistä tukien.